lamqta.comОвен  Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че

...
lamqta.comОвен  Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че
Коментари Харесай

Скорпион: Причини за безпокойство има

lamqta.com

Овен 
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, би трябвало да се настроите на действена вълна. Ако през днешния ден предприемете решителни дейности, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите евентуалния си шеф, че сте почтени за съответната висока служба. Днес сте изключително обаятелни и привлекателни, само че започващите от този ден връзки няма да бъдат трайни.  

  ``
реклама
Телец
Очертават се прочувствени рецесии, сексът не е на равнище, връзките зациклят. Възможни са нежелани наличия и отсъствия. Става тъкмо това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разноски, родственици с психологични отклонения основават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате обичания. Едно отменяне ще породи низ от раздели. Време за диета, само че без доста течности. Отделете се от вкъщи на родителите, поемете своя път.

Близнаци
Никой не е казвал, че любовта е букет от две дузини рози! Казвали са единствено, че би било добре, в случай че е по този начин. Но хайде да стартираме изначало: от време на време това са маргаритки, от време на време невен, а от време на време шубрак от трънак, който продължава да боде доста часове, откакто сте го докоснали. Затова оставете тази прелестната градина на възприятията и събирате своите розови пъпки, до момента в който имате опция за това....

Рак
През този ден би трябвало да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то освен на своя обичан човек, а на всички останали. Колкото по- откровено е изражението на Вашето лице и насладата от ставащото, толкоз повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прелестно.

Лъв
Всичко през този ден ще се подрежда доста сполучливо. Лъвовете ще реализират обилни триумфи, въпреки че на процедура нищо няма да подхващат за тази цел. Ще съумеете да извършите положително усещане на тези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги чакат приятни сърпрайзи. Денят е доста подобаващ за сантиментални срещи. Лъвовете, намиращи се в развой на търсене на своята „ половинка ”, е добре да посетят другарските купони, на които са поканени, и тъкмо там може да срещнете приятна персона, която няма да устои пред Вашето обаяние. 

Дева
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Везни
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление. 

Скорпион
Причини за безпокойствие има, само че те не са по този начин съществени, както Ви се коства в този момент. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към личен график. Изключително потребна е самодисциплината: точно тя ще помогне да избегнете хаоса, непотребната суетност и неразбориите. Решаването на огромна част от фамилните проблеми ще легне на Ваш тил. Постарайте се да вземете под внимание ползите на всички, даже това да изисква от Вас избрани жертви. Само откровената грижа в интерес на другите, може да Ви помогне да се справите с въздействието на отрицателните трендове в персоналните връзки.

Стрелец
Преоценете своите възгледи за другарство с обичания и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте създали всичко допустимо, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не изключително бдителни. Затова избягвайте огромните магазини, контролирайте разноските си и пазете своите движимости. 

Козирог
Денят е подобаващ, с цел да разширите своя кръг от познати. Може би към този момент е време да се визиите на родителите на своя фаворит? Обсъдете този въпрос. И в случай че решите, постарайте се да му извършите доста положително усещане. 

Водолей
Няма да има нищо притеснително в това, че ще поискате да балансирате на границата на въображаемото и действителното, или да се заемете с няколко неща по едно и също време. Може и да Ви забавлява двойнственото състояние, в което сте се оказали. Само не забравяйте, че по този метод може да заблудите и себе си. Приятелите и околните Ви драговолно ще Ви простят сходни игри, само че Вашето шефство или бизнес-партньора Ви може да са на друго мнение и да се почувстват афектирани. 

Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР